Tøj:Tag altid ekstra tøj med hvis du/i er i tvivl om hvad der klær dig og hvad der harmonerer til baggrunden og hvis i er flere at i holder jer til en farveskala der passer sammen.
Sort og stribet tøj frarådes, da det bliver meget iøjefaldende
og dominerende, så forholdsvis lyse farver er det bedste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Rekvisitter: Tænk over smykker, sko, legetøj/bamser til børnene eller andre yndlings ting til børnene, eller andre hobbies ting der evt giver stemning til billederne.
Fotografering med bestilling af make-over og styling: Medbring mindst 3 sæt tøj, sko, evt rekvisitter, evt smykker, læbestift, lipgloss, og mascara, (Jeg har selvfølgelig alt makeup, men nogen gange har man bare en yndlings læbestift som er meget rar at tage med). Kom helst uden makeup og løst siddende tøj så der ikke er nogen mærker på huden. Ring endelig ved spørgsmål.
Selve fotograferingen tager højst 1 time, og vi snakker om jeres ønsker og ideer og jeg kommer med forslag. Jeg fotograferer indtil vi alle synes der er noget i kan bruge, og der kan være forskellige sammensætninger og opstillinger af jer sammen eller alene det koster ikke ekstra. Efter fotograferingen kigger vi på computeren, jeg viser jer beskæring, farve eller sort hvid billede eksempler og i kan bestille hvad i vil. Billederne er færdige til hvornår i ønsker det.

pic1


pic1

 

pic1

Fotograf Jonna Holmen. tlf: 30336442 www.portraetogphoto.dk